Metrové řezy s krémem. Recept našich babiček. Hodí se na každou příležitost

20406
Sdílejte

Pokračování na další straně

POSTUP :

1. Vyšleháme si bílky se špetkou soli. Pak přidáme cukr, žloutky jedno po druhém a pak olej. V misce si smícháme mouku s práškem do pečiva a přimícháme ke směsi těsta.Nakonec vmícháme vyšlehané bílky. Směs těsta rozdělíme na dvě části, a do jedné přimícháme kakao.

2. Formy na srnčí hřbety si pořádně vymastíme vysypeme moukou. Nalejeme do každé jiné těsto, .Pečeme v předehřáté troubě při 180 ° C asi 25 minut. Zkontrolujeme špejlí .Upečené nechte pořádně vychladnout.

3. Krém připravíme klasicky uvařením pudinku. Ten necháme vychladnout..Vyšleháme si máslo s cukrem a pak po částech přimícháme pudink.

4. Vychladlé piškoty nakrájíme na plátky které pak spojujeme k sobě krémem .Zákusek pak celý potřeme zbylým krémem a přelijeme čokoládovou polevou. Případně dozdobíme jen šlehačkou a posypeme čokoládou.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články