Luxusní večeře ze staršího chleba, která vás zachrání, když bude nejhůře !

16514
Sdílejte

Pokračování na další straně

Nyní do zářezů naplníme přísady, které jsme si přichystali – můžete požít cokoliv, co máte po ruce. Neváhejte přidat i plátky zeleniny (rajčata, papriku ..). Chlebíček přendáme do zapékací mísy vystlané pečícím papírem. Povrch potřeme máslem, posypeme sýrem – můžeme přidat i zelené bylinky.

Přikryjeme alobalem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 180 stupňů asi 20 minut. Pak alobal sejmeme a necháme ještě 10-15 minut zapéct. Dobrou chuť

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články