Připravila báječnou nádivku s ořechů, naplnila kuřecí maso a zalila to vínem. Za 20 minut vyčarovala delikatesní oběd. Rodina se olizovala ještě týden.

2208
Sdílejte

Osmahnuté závitky vyndejte na talíř. Do výpeku přidejte máslo, víno, mouku rozmíchanou v 1 dl vody a smetanu. Omáčku vařte na mírném plameni za stálého míchání asi 5 minut. Podle chuti osolte, opepřete a ochuťte muškátovým oříškem. Podávejte z bramborovými hranolky a zeleninovým salátem. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články