Osmahnuté závitky vyndejte na talíř. Do výpeku přidejte máslo, víno, mouku rozmíchanou v 1 dl vody a smetanu. Omáčku vařte na mírném plameni za stálého míchání asi 5 minut. Podle chuti osolte, opepřete a ochuťte muškátovým oříškem. Podávejte z bramborovými hranolky a zeleninovým salátem. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Cikánské placky: Geniální jídlo za levný peníz, se kterým budete sklízet úspěch !
- Avokádo rozmixovala s vejci a namazala to na chleba. Za 10 minut servírovala luxusní pohoštění, jaké rodina ještě neochutnala.
- Cukrářka mi poradila trik, jak udělat krém na zdobení z obyčejné VODY: Perfektně drží a nikdo nevěřil, že není ze smetany !
- Kdo zná hrnkové těsto z kyselé smetany, nic jiného už nehledá – bublanina jako chmýří: Připravte si ji hned z dvojité dávky !