Mezitím si připravte krém. Želatinu namočte do mléka a nechejte 30 minut v klidu odležet. Poté ohřívejte na mírném ohni, dokud se želatina zcela nerozpustí. Tvaroh smíchejte s cukrem a postupně přidávejte rozpuštěnou želatinu. Krém důkladně zpracujte.
Kam dál?
- Magický jahodový koláček, kterému nikdo neodolá: Jemný, šťavnatý a krém je ukrytý přímo v těstě !
- Nebavilo ji kupovat dorty v cukrárně. Upekla rodině svůj domácí a potom si otevřela cukrárnu! Vyzkoušejte ho i vy.
- Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !
- Krém SNĚHURKA do jakýchkoliv dezertů: Ideální na zdobení, plnění i na sladké sklenice – žádná vejce, příprava na 5 minut !