Uvařila kroupovou polévku a rodina ji poslala k šípku. Po prvním ochutnání nezbyla ani kapka a všichni mlaskali blahem!

2580
Sdílejte

Kroupy patří mezi tradiční české suroviny. Nejčastěji se vyrábí ze zrn ječmene, která se zbavují obalu. Škoda, že se v poslední době příliš nevyužívají. Obsahují mnoho vitamínů, minerálů a vysoký podíl vlákniny. Vychutnejte si je třeba ve skvělé polévce. Její příprava je úžasně rychlá a snadná. Tento lahodný pokrm ocení nejen strávníci s nějakými dietními požadavky, ale hlavně lidé, kteří dbají na zdravý a vyvážený jídelníček. 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články