Kroupy patří mezi tradiční české suroviny. Nejčastěji se vyrábí ze zrn ječmene, která se zbavují obalu. Škoda, že se v poslední době příliš nevyužívají. Obsahují mnoho vitamínů, minerálů a vysoký podíl vlákniny. Vychutnejte si je třeba ve skvělé polévce. Její příprava je úžasně rychlá a snadná. Tento lahodný pokrm ocení nejen strávníci s nějakými dietními požadavky, ale hlavně lidé, kteří dbají na zdravý a vyvážený jídelníček.
Kam dál?
- Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!
- Skolila ji viróza. Kamarádka jí poradila tuto vitamínovou bombu, která ji během půl hodiny postavila na nohy!
- Recept, za který dám ruku do ohně! Grilovaný lilek s omáčkou tahini.
- Dokonalá vánoční MEDOVÁ kolečka: Luxusní recept, nevyrovná se jim ani větrník!