Takovou přípravu kachny ještě neznáte. Žena ji zalila koňakem a zasypala broskvemi. Rodina se olizovala ještě týden.

2176
Sdílejte

Kachní maso se stalo synonymem svátečního pokrmu na našem stole. Většina z nás ho připravuje jen občas ke slavnostním příležitostem. Vyzkoušeli jste ho třeba s broskvemi? Jestli ne, tak to rychle napravte. Vychutnejte si křehké šťavnaté kachní maso s fantastickou šťávou chutnající po koňaku a meruňkovici. Je to božské spojení lahodných chutí. Podělte se o tento kulinářský zážitek s rodinou nebo přáteli a budete na tyto chvíle ještě dlouho vzpomínat.

Ingredience

  • 1 větší kachna
  • 50 g másla
  • 300 ml telecího nebo jiného vývaru
  • 50 g hladké mouky
  • 100 ml meruňkovice
  • 50 ml koňaku
  • 8 broskví
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 svazek zelené petrželové nati 
  • sůl, mletý pepř

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články