Jednoduchá pudinková buchta je hotová za chvíli a jakmile se do ní zakousnete, budete milovat její chuť i dokonalou vláčnost

23922
Sdílejte
Jdeme kompletovat
Jedno těsto můžete nechat stále v plechu. Na něho naneste všechen svůj uvařený pudink. Rozetřete ho až do okrajů a snažte se, aby byl všude stejně vysoký. Potom vezměte druhý lech, opatrně vyjměte těsto, a to položte na krémovou vrstvu. Tímto je vaše pudinková buchta hotova.
Na konec ji ještě doporučujeme polít čokoládou na vaření a dát ji  na několik hodin do chladu, aby dokonale ztuhla. Poté ji nakrájejte a můžete ochutnat. Jistě s ní sklidíte mnoho úspěchů, to vám garantujeme.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články