Jednoduchá pudinková buchta je hotová za chvíli a jakmile se do ní zakousnete, budete milovat její chuť i dokonalou vláčnost

23922
Sdílejte
Uvařte pudink
Mezi tím, co se peče těsto, se můžete pustit do přípravy pudinku. Tady doporučujeme postupovat podle návodu na jeho obalu. Začněte mlékem, rozpusťte v něm cukr a potom přidejte samotný pudink. Po dosažení požadované konzistence sundejte ze sporáku a nechte chladnout. Až po chvíli vmíchejte zakysanou smetanu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články