Jednoduchá pudinková buchta je hotová za chvíli a jakmile se do ní zakousnete, budete milovat její chuť i dokonalou vláčnost

23922
Sdílejte
Připravte základ v podobě těsta
Jeho příprava není nic složitého, jelikož je třeba smíchat všechny ingredience dohromady. Není nutné tvořit kvásek, nebo snad těsto dávat kynout. Ideální je použít kuchyňského robota, který jednotlivé složky rozmíchá spolehlivě a také velmi rychle. Když je těsto připravené, můžete ho dát péct.
Pamatujte na to, že tato pudinková buchta vyžaduje dvě vrstvy těsta. Jedna je spodní a druhá je vrchní. Ideální je použít dva plechy, vyložit je pečicím papírem a do každého nalít polovinu těsta. Peče se při teplotě 170 stupňů asi 20–30 minut, podle jeho výšky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články