Jako poděkování za péči připravila babičce koláč. Ta slzela dojetím a byla na svou vnučku pyšná. Vyzkoušejte tento luxusní zákusek i vy!

5636
Sdílejte

Do mísy prosejte mouku, vlijte vzešlý kvásek, přidejte změklý tuk, vejce a vařečkou zpracujte na tužší těsto. Udělejte bochánek na dně mísy. Jemně posypte moukou, celé zakryjte látkovou utěrkou a nechejte v teple asi půl hodiny vykynout.

Troubu předehřejte na 180°C. Plech vyložte pečícím papírem nebo vymažte a vysypte strouhankou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články