Byl to její první moučník, který pekla. Hned po prvním soustu dostala od rodiny obrovskou pochvalu. Po plechu se doslova zaprášilo!

2202
Sdílejte

Troubu předehřejte na 180°C. Moučník vložte do trouby a pečte asi 20-30 minut podle vašich zkušeností. Dobrou chuť!

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články