Byl to její první moučník, který pekla. Hned po prvním soustu dostala od rodiny obrovskou pochvalu. Po plechu se doslova zaprášilo!

2202
Sdílejte

Pracovní postup

Žloutky s cukrem vyšlehejte do pěny a postupně přidávejte mléko, olej a mouku smíchanou s kypřícím práškem. Vymíchejte hladké těsto, které nalijte na vymazaný a vysypaný plech.

Jablka oloupejte, odstraňte jadřince a nahrubo nastrouhejte. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a spolu s vanilkovým cukrem ho vmíchejte do jablek. Směs natřete na těsto.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články