Už vás nebaví obyčejné koláče? Upečte si tuto jablečnou pochoutku. Za 35 minut můžete servírovat!

8339
Sdílejte

Na těsto vyšlehejte máslo s cukrem. Přilijte smetanu a přidejte mouku, kypřící prášek a špetku soli. Zpracujte na tužší těsto, rozdělte ho na dvě části a z každé vyválejte pláty.

Na plech položte jeden plát, navrstvěte jablečnou směs. Přiklopte druhým plátem, který potřete rozšlehaným žloutkem. Pečte asi 30 minut, dbejte aby se koláč nepřipálil. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články