Už vás nebaví obyčejné koláče? Upečte si tuto jablečnou pochoutku. Za 35 minut můžete servírovat!

8339
Sdílejte

Pracovní postup

Nejprve připravte nádivku. Oloupejte a nahrubo nastrouhejte jablka. Podle chuti oslaďte a nechejte asi 15 minut odstát, aby pustila šťávu. Potom je lehce vymačkejte, šťávu slijte. Jablka smíchejte se strouhankou. Ochuťte cukrem a skořicí.

Plech vyložte pečícím papírem, troubu rozehřejte na 180°C.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články