Houby, jak jste je ještě neochutnali. Delikátní pikantní salát pro opravdové gurmány. Vychutnejte si ho už dnes!

1602
Sdílejte

Pracovní postup

Žampiony očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Orestujte je asi 8 minut na troše oleje. Nechejte vychladnout.

Česnek, kořen petržele i s natí a oregano nadrobno nakrájejte a přidejte k houbám.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články