Scezenou tvarohovou hmotu smíchejte s máslem, sodou a solí. Dejte opět 10 minut zahřívat na mírnou teplotu. Pozor, musíte stále míchat! Až bude mít směs jednotnou konzistenci, vlijte ji do formy. Například do dortové nebo na srnčí hřbet. Nechejte vychladnout, zakryjte potravinářskou folií a vložte na 2 dny do chladničky. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Vynikající netradiční domácí chlebíček: Recept mojí babičky, nikdy jste nejedli chutnější !
- Lahodné a jemné rizoto, jaké jste ještě neochutnali. Rychlovka za pár korun, kterou zvládne i začátečník!
- Vánoce se blíží… je čas na sladkou poctivě vyrobenou, voňavou vánočku
- Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !