Mléko, tvaroh a máslo – 3 základní suroviny, ze kterých vyrobíte vynikající domácí sýr. Do obchodu pro něj už nikdy nepůjdete.

5640
Sdílejte

Scezenou tvarohovou hmotu smíchejte s máslem, sodou a solí. Dejte opět 10 minut zahřívat na mírnou teplotu. Pozor, musíte stále míchat! Až bude mít směs jednotnou konzistenci, vlijte ji do formy. Například do dortové nebo na srnčí hřbet. Nechejte vychladnout, zakryjte potravinářskou folií a vložte na 2 dny do chladničky. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články