1. Tohle množství ingrediencí je na 1 koláčovou formu o ø 24 cm.2. Z mouky, másla, mléka, vejce a soli vypracujte hladké těsto. Zabalte
do fólie a dejte do lednice vychladit na 2 hodiny.3. Pak ho válečkem rozválejte, vložte do formy, zakryjte pečicím papírem a
posypte fazolemi. Pečte 15 minut při 160 °C.4. Pokrájenou slaninu, cibuli a pórek osmažte ze všech stran. Přendejte na koláč, zasypte sýrem a zalijte smetanou s vejcem, oříškem, solí a pepřem.
Pečte dozlatova při 200 °C. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Smíchala vejce se zeleninou a posypala to slaninou. Za 10 minut si na delikatesní večeři pochutnávala celá rodina.
- Karamelové větrníky ke kávičce: Peču je již 40 let a lepší zákusek neznám !
- Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !
- 7 fantastických dezertů za studena, které okouzlí nepřekonatelnou chutí a rychlou přípravou: Číslo 6 můžete i při dietě !