Bleskově rychlý broskvový dort,který zvládnete bez pečení. Zaručeně vláčný

6017
Sdílejte

Dále krém si rozdělte na dvě poloviny. Jednu už nechte být a nemusíte ji dále zpracovávat, ale do druhé ještě dejte kakao a promixujte. Budete mít dva krémy různých barev a také různých a rozhodně povedených chutí.

Připravte si broskve

Nejprve si připravte broskve.Teda samotný kompot.Jako první slijte vodu z kompotu do hrnce, přidejte želatinu a vařte do doby, než má požadovanou konzistenci. Potom si vezměte broskve, ty nakrájejte na menší kusy, přidejte do hrnce a vše promíchejte.

Vytvořte dort

Vše máte nachystáno a tak si můžete svůj nepečený dort připravit. Do zapékací mísy nebo hlubšího plechu dejte sušenky, na které dáte veškerý bílý krém. Na něho následně přijde druhý, tedy kakaový krém. Potom na něho nalijete směs želatiny a broskví. A je hotovo. Takto připravený dezert dejte na 3 hodiny do lednice tuhnout a poté můžete ochutnat. Přejeme dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články