Bleskově rychlý broskvový dort,který zvládnete bez pečení. Zaručeně vláčný

6018
Sdílejte

Začneme základem krému

Jako první začneme krémem, který je oproti jiným dezertům rozhodně netradiční. A to z důvodu, že vznikne tak, že začnete zahřívat mléko, do kterého přidáte cukr, potom také krupici a dále vanilkovou esenci. Když bude chladnout vmíchejte do něj máslo. Až vychladne úplně, použijte kuchyňský mixér a rozšlehejte ho na hmotu potřebné konzistence.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články