Předehřejte troubu na 180°C. Bábovkovou formu vymažte tukem a vysypejte strouhankou. Pokud použijete silikonovou formu, vypláchněte ji studenou vodou. Těsto vlijte do formy a pečte v troubě asi 30 minut. Propečenost kontrolujte špejlí. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Nejjemnější smetanové rohlíčky s bohatou náplní. Na tento recept nedám dopustit – každé sousto se rozplývá na jazyku !
- Fantastické a rychlé čokoládové pohoštění z oblíbené Margot čokoládky !
- Bublaninu už nejíme a našla jsem milionkrát lepší recept! Zlaté nebe v mých ústech, to, čemu moje máma říká koláč „12 lžic“. Tak nadýchané a jemný!
- Připravila dětem odměnu za to, jak krásně zvládly první týden školy. Během 10 minut pro ně vykouzlila čokoládový ráj!