Croissanty jsou oblíbeným pečivem nejen Francouzů, z jejichž země pocházejí, ale i nás, Čechů. Ne vždy se však croissant našim pekařům podaří. Někdy je suchý a bez chuti. Pokud si z obchodu nebo pekárny přinesete takový „nic moc“ croissant, nedrobte ho hned kočce. Udělejte si z něho pochoutku podle receptu, který vám dnes nabízíme.
Kam dál?
- Kynuté koláčky s pudinkem a jahodami. Stačilo pár minut a rozvoněly se po celém bytě
- Tip: Jemné a lahodné krémy nejen do dortů
- Dokonalá šlehačková bábovka, nejrychlejší a nejchutnější na světě ! Vyzkoušejte ji a jinou nebudete dělat !
- Italský jablečný koláč z 1 misky: Jen zamíchat jablka spolu s těstem a dát do formy – nejlepší jablečník sezóny !