Prochladlý krém navrstvěte na připravené sušenky. Na karamelovou vrstvu naskládejte opět sušenky. Na tuto sušenkovou vrstvu nalijte uvařený vanilkový pudink a opět poklaďte sušenkami. Nakonec vyšlehejte ze smetany a ztužovače tuhou šlehačku a potřete jí sušenky. Povrch posypte čokoládovými hoblinkami, nechejte řádně vychladit a podávejte. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Třešňovo-kokosové kouzlo: Této chuti neodoláte !
- Nepečené bingo řezy: V tomto horku nepeču, toto je hotové hned a chutná lépe než zmrzlina!
- Labužnický salát pobláznil celou mou rodinu: 1 hlávka zelí, šunka, kukuřice a 5 minut přípravy !
- Smažená cuketa nemá šanci, toto je BOMBA: Pečené cuketové kolečka v křupavém těstíčku z kysané smetany !