SMUTNÁ zpráva: Zemřela oblíbená slovenská zpěvačka!

15901
Sdílejte

Česko a Slovensko obletěla další smutná zpráva, tentokrát o smrti oblíbené slovenské zpěvačky, která byla velmi oblíbená poté, co se prosadila v sedmdesátých letech. Podlehla těžké nemoci.

Eva Biháryová-Rózsová, velmi oblíbená zpěvačka, bohužel zemřela v úterý 25.2 v Bratislavě ve věku 71 let. Dlouhá léta bojovala s těžkou velmi nemocí, které nakonec bohužel podlehla.

Se svým manželem Jurajer vychovávala dvě děti, ze kterých se nakonec stali muzikanti. Jde o hudebnice Michaelu a na Slovensku velmi známého baskytaristy, producenta, dirigenta a skladatele Oskara Rózsa.

Eva se stala velmi oblíbenou v sedmdesátých letech poté, co se vícekrát objevila na Bratislavské lyře a často se objevovala v oblíbené relaci Repete.
Upřímnou soustrast rodině. 

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články