Pečené batáty,které zvládne i úplný začátečník. Jsou velmi zdravé, sladké a snižují také cholesterol!

3492
Sdílejte
Postup:
Batáty lehce omyjte,ale neloupejte je. Poté je vložte celé na plech posypaný solí, lepší je hrubozrnná, a vložte do trouby. Pečte na 180 stupňů po dobu 40–50 minut.Až budou hotové bezpečně poznáte, protože jsou velmi měkké či slupka praskne a brambor se otevře. Můžete je jíst jen tak nebo použít jako přílohu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články