Pečené batáty,které zvládne i úplný začátečník. Jsou velmi zdravé, sladké a snižují také cholesterol!

3489
Sdílejte
Batáty jsou sladké brambory.Poslední dobou velmi oblíbené v našich kuchyních.Dá se s nimi hodně experimentovat. Můžete je připravit jak na sladko,tak i na slano. Jejich příprava je velmi jednoduchá.Jedí se se slupkou a tím do těla dostanete spousty vitamínů (betakaroténu, vlákniny) a pokrmy z nich vypadají stylově.Sklidíte velký potlesk, když je naservírujete návštěvě jen tak nebo jako netradiční přílohu ke kuřeti.Hodně se používají v Africké, Asijské a Americké kuchyni.
Zde je jednoduchý recept na jejich přípravu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články