Neodolatelná pivní sekaná,kterou si zamiluje každý !

2909
Sdílejte
3. Směs vložte do vymazané mísy či menšího pekáčku (cca 15 x 25 cm) a rovnoměrně ji rozprostřete. Navrch naneste zbývající zelí a polejte 100 ml piva. Dejte do trouby a pečte, až bude maso hotové a zelí velmi dobře zkaramelizuje – asi 40 minut. (Bude-li ve formě přebytečný tuk, tak ho odeberte, ale vypečenou netučnou šťávu ponechte.) Před podáváním nechte aspoň 10 minut stát.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články