3. Směs vložte do vymazané mísy či menšího pekáčku (cca 15 x 25 cm) a rovnoměrně ji rozprostřete. Navrch naneste zbývající zelí a polejte 100 ml piva. Dejte do trouby a pečte, až bude maso hotové a zelí velmi dobře zkaramelizuje – asi 40 minut. (Bude-li ve formě přebytečný tuk, tak ho odeberte, ale vypečenou netučnou šťávu ponechte.) Před podáváním nechte aspoň 10 minut stát.
Kam dál?
- Tip: Jemné a lahodné krémy nejen do dortů
- Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !
- Nejlepší jablečný koláč, jaký jsem kdy jedla. Nastrouhám jen 4 jablka, dám je na těsto spolu s tvarohem a přikryji
- Perník je už se jim omrzel. Tak nastoupil cukrář táta a vykouzlil pro ně luxusní koláč jako od mistra perníkáře. Za 10 minut nezbyl ani drobek!