Neodolatelná pivní sekaná,kterou si zamiluje každý !

2909
Sdílejte
POSTUP :
1.Nejprve si předehřejte troubu na na 180°C.
 Na středním až silném ohni zpěňte máslo, přidejte zelí, podlijte trochou vody, zmírněte oheň, osolte a opepřete. Za častého míchání duste pod pokličkou asi 20–25 minut, až se tekutina odpaří a zelí změkne. Pak přidejte ocet a sirup či med, promíchejte, prohřejte a odstavte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články