Mezi tím rozpalte olej na pánvi. Do opravdu horkého oleje vkládejte připravené koblížky a smažte po obou stranách do červena. Hotové koblihy vyndejte a papírovou utěrkou nebo ubrousky odstraňte přebytečný olej. Pokud to vydržíte, nechejte zchladnout a podávejte. Přejeme vám dobrou chuť!
Kam dál?
- Bezkonkurenční Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept z brambor. Stačí 200g mletého masa, 1 brambor a kysané zelí. Lepší jak bramboráky !
- Takovou přípravu číny určitě neznáte. Báječný pokrm, který připravíte za 10 minut zachutná celé rodině.
- Kynuté pečivo s tvarohem: Toto je nádhera !
- Famózní dezert, jehož příprava vám zabere 5 minut: Nakrájené ovoce se sušenkami zalijete pudinkovým krémem a máte pochoutku jako hrom !