Jak se zbavit ucpaného nosu za pouhých 15 minut.

4165
Sdílejte

                 2. Masírujte bod mezi obočím.

 
Masírujte jemně.Tato masáž ovlivňuje nosní sliznici:
  • zabraňuje suchosti a zánětu dutin;
  • má preventivní účinek;
  • snižuje tlak v čelních dutinách.

                       3.Masírujte nosní dutiny.

Masáž se provádí krouživými pohyby v oblasti křídel nosu po dobu 1-2 minut ukazováčkem a prostředníkem, jemně tlačte. Tento postup pomůže otevřít nosní průchody a bude mnohem snažší uvolnit nos.

          4. Použijte zvlhčovač vzduchu.

      
 
Když je vlhkost vzduchu menší než 40%, vyschne hlen v nose a narušuje volné dýchání. Pokud máte příliš mnoho hlenu a vlhkost vzduchu je nízká, mohou se vyvinout závažné bakteriální komplikace. Optimální obsah vlhkosti je od 40% do 60%.

                  5. Prohřejte si nos.

Vezměte si teplý kus látky (můžete ho zahřát v mikrovlnné troubě nebo ho dát do horké vody a opatrně ho stlačit). Neměl by být  příliš horký, jen při příjemné teplotě. Teplo způsobí, že jakýkoli hlen bude tekutější. Po zahřátí uvolněte nos nebo ho umyjte fyziologickým roztokem.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články