Nebavilo ji kupovat dorty v cukrárně. Upekla rodině svůj domácí a potom si otevřela cukrárnu! Vyzkoušejte ho i vy.

4701
Sdílejte

Vychladlý korpus podélně rozřízněte a potřete polovinou krému. Přiklopte druhým plátem těsta a nahoru rozetřete a uhlaďte zbytek krému. 

Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu, přidejte máslo a vymíchejte dohladka. Nalijte na vrstvu krému a celý dort vložte alespoň na 3 hodiny do chladničky, dokud vše řádně neztuhne. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články