ŠOKUJÍCÍ! Víme, proč ženy chtějí radši zlé a špatné muže a na hodné kašlou!

2938
Sdílejte

Na tuto otázku hledají odpověď hlavně muži. Hlavně hodní a milí muži, kteří jsou schopni dát ženě první a poslední, ale možná právě to je ta chyba. Dnes se společně podíváme na 5 důvodů, proč se ženy tak často zamilují do zlých a špatných mužů a na ty hodné kašlou.

Smyčkový efekt

Mluvíme zde hlavně o pohledných mužích. Takoví muži si umí ženu doslova omotat kolem prstu. Žena si užívá obrovskou pozornost, kterou od takového muže dostává, jenže taková pozornost netrvá dlouho. Muž ztratí zájem a následně si omotá jinou ženu. Žena se z tohoto vzpamatuje, avšak začne hledat pozornost zase u jiného muže. Právě proto tomu říkáme smyčkový efekt – žena je v nekonečné smyčce. Pamatuje si počáteční pocity vzrušení poté, co ji nějaký muž věnoval svou pozornost a vyhledává ji znovu a znovu. Ženy milují, když si jich muži všímají, což zlí a špatní muži opravdu umí. Žena se tak bezhlavě vrhá za dalším a dalším mužem. 

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články