5 nejčastějších důvodů, proč muži ve skutečnosti podvádějí

Co stojí za nevěrou mužů? A lze jí nějak předejít?

20299
Sdílejte

Oproti prvnímu bodu lze nevěře z této příčiny poměrně snadno zabránit. Do určité míry to máte ve svých rukách. Stačí vztah stále opečovávat, nezačít brát druhého jako samozřejmost a myslet na to, že i když je tu sto důležitých věcí, o které je třeba se postarat, neměli bychom zapomínat ani na čas věnovaný partnerovi.

  1. Lidé se mění a s nimi i jejich city

Je to smutné, ale je to tak. Lidé se neustále mění, každým dnem, každou minutou. A to, že vás někdo miluje dnes, bohužel není záruka toho, že vás bude milovat i za deset let. Takovou záruku vám nikdo dát nemůže.

Jestliže se váš partner změnil natolik, že vzájemná láska už dál není možná, to nejlepší, co můžete udělat, je se s tím co nejrychleji vyrovnat a jít dál.

  1. Chtějí se uvolnit

Pamatujete si, jaké to bylo na začátku vztahu? Jaké to je na začátku každého vztahu? Nejvýstižnější slovo je bezstarostné.

Čerstvě zamilovaní neřeší žádné problémy, s ničím si nelámou hlavu. Jsou šťastní a mají pocit, že už mají vše, po čem kdy toužili, a nic, co se může přihodit, je o jejich štěstí nepřipraví.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články