Pokud má vaše přítelkyně jedno z těchto zaměstnání, je velmi pravděpodobné, že vám není věrná. O která zaměstnání jde?

1709
Sdílejte

Lidé mají nespočet otázek, ale často na ně nemají odpovědi. Naštěstí tu jsou však výzkumníci, kteří se různými otázkami zabývají a snaží se na ně odpovědět. No a jelikož se výzkumníci zabývají nejrůznějšími otázkami, je velmi pravděpodobné, že na vaše nejrůznější otázky budou mít odpověď. Nedávno se zabývali otázkou, ve kterém povolání ženy podvádí nejvíce. No a jak vlastně výzkumy či studie probíhají?

Výzkumníci si pozvou na “kobereček” několik lidí a udělají průzkum. U otázky, ve kterém povolání ženy podvádí nejvíce, si pozvali na kobereček ženy, které alespoň jednou svého partnera podvedly. Ptali se jich na to, na jaké pracovní pozici se zrovna v době nevěry nacházely. No a z několika tisíc odpovědí se výzkumníkům nakonec podařilo zjistit, o která zaměstnání jde. Pojďme se na ně společně podívat.

Podle nejnovějšího průzkumu, který byl proveden na vzorku 5 658 žen, bylo až 65 % žen nevěrných přímo na pracovišti! Pojďme se společně podívat na již zmíněný žebříček zaměstnání, ve kterém ženy podvádí.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články