Toto je podle odborníků 5 největších chyb, které rodiče dělají při výchově svých dětí! Dejte si na ně pozor!

1577
Sdílejte

Nenechají, aby je někdo jiný napomínal – Učitelé a profesoři by měly děti napomínat, pokud se chovají špatně. A rodiče by jim to měli samozřejmě dovolit. A proč? Je to jednoduché. Dítě je očima a ušima svých rodičů, když s nimi nejsou. Pokud se dítě chová tak, jak se chovat nemá, někdo ho pokárat musí. Pokud učitel na dítě zvýší hlas, je to správně. Dítě se musí naučit chovat a když jeho špatné chování nemůžete zastavit, musí ho zastavit někdo jiný.

Děti na prvním místě – Rodiče to s péčí někdy přehánějí. Rodiče přizpůsobí všechny své závazky a duševní zdraví svým dětem, jen aby splnili jejich očekávání a potřeby. Jenže rodiče by si měli uvědomit, že svým dětem nemůžou dát všechno. Když si to uvědomíte, budete mít klid na duši a stres zmizí. Děti nesmí mít pocit toho, že jsou pánem situace. Dítěti se nic nestane, pokud si necháte trochu času pro sebe. Nic se nestane, pokud mu občas řeknete ne.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články