Slovák se obul do většiny žen a toto o nich tvrdí! Ženy jsou totálně vytočené! Co hrozného o nich řekl?

1259
Sdílejte

“Legíny jsou u většiny žen jen oční klam. Většina žen svými fotkami akorát lže. Jo a existují vůbec ženy, které nemají tetování? Přijde mi, že v dnešní době chce být každá žena in a tak si vytetuje jakoukoliv blbost. Asi si myslí, že jsou stylové. Buďte samy sebou a nekopírujte americké hvězdy, je to dětinské.”

“Nejvíce dětinské jsou ty vaše selfie fotky, kde se snažíte vypadat top a ukazujete svůj výstřih. Smutné na tom je, že to většinou dělají ženy s umělými prsy, čímž bych se opravdu nechlubil. Sorry, ale jsem znechucený z žen, které si hrají na to, jak jsou dokonalé, ale to není nikdo.

Je mi zle z žen, které se snaží získat pozornost pomocí fotografií na sociálních sítích. “Zdravím všechny normální ženy, které jsou opakem těch, které jsem popsal a děkuji vám za to, že jste!” Co si o jeho názoru myslíte? Svůj názor nám můžete napsat do komentářů!

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články