Pokud děláš tyto věci, patříš mezi nejotravnější lidi na sociálních sítích!

2104
Sdílejte

Intimita

Sdílíš intimní snímky a dělíš o ně s online světem. Přitom zrovna intimní snímky se svým přítelem by sis opravdu měla nechat pro sebe. Jaký má smysl dávat takové fotografie na sociální sítě? Chceš pozornost? Chceš se chlubit? Není nic trapnějšího než fotografie po milování. Gratulujeme, právě jsi dala celému světu najevo, že jsi měla sex. Chceš zatleskat?

Spolu

Mezi další otravný lidi patří lidi omámení láskou. Jenže ne tak obyčejně – spíš přehnaně. Určitě ve svém okolí znáte někoho, kdo se chová naprosto dětinsky a na sociální sítě přidává fotografie se svou polovičkou, u kterých jsou popisky: “Už jeden měsíc spolu!” nebo “Nejkrásnějších 89 dní v mém životě”. Ano, chápeme, jsi zamilovaný, máš radost, ale bože. Schovej si tu radost pro sebe, ať se zbytečně neztrapníš, až se rozejdete. Buď trochu realista. Chápu, že máš pocit, že tvoje 89 dní dlouhá láska vydrží na celý život, ale není to trochu brzo po tak krátké době?

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články