“Nic mi není” nebo “nemám co na sebe”. Podívejte se na ty nejotravnější věci, které ženy dělají a muži z nich šílí!

1412
Sdílejte

No přiznejme si, kdo by měl rád, kdyby někdo neustále mluvit během sledování filmu? Nikdo. Jenže ženy to tak trochu mají ve zvyku a neustále se na něco vyptávají, protože některým věcem prostě nerozumí. Muže to dokáže pořádně naštvat, protože pak z filmu nic nemá. Mužům doporučujeme partnerkám kupovat k filmu popcorn, ať je aspoň nějaká šance, že u něj nebudou mluvit.

Mnoho otázek

Ženy mají opravdu mnoho otázek a muži mají zase málo odpovědí. Je to hlavně kvůli tomu, že muži jsou naprogramováni trochu jednodušeji – tak, aby nemuseli moc přemýšlet. Ženy zase přemýšlejí přehnaně moc a často mají opravdu zvláštní otázky a dožadují se odpovědí. Ty muži nemají a tak jsou často z nejrůznějších otázek na nervy.

Co to tu dělá?

Mezi velmi častou otázku žen patří “Co to tu dělá?”. Ať dá muž cokoliv kamkoliv, téměř nikdy to není na svém místě. Vedle postele se válí špinavé oblečení, na kuchyňské lince jsou nedojedená jídla a tak podobně. Otázky to jsou sice dobré, ale muži je naprosto nesnáší. No co, mají dávat věci na své místo.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články