Jíte zázvor? Pokud ne, měli byste okamžitě začít! Neuvěříte, jaké blahodárné účinky má na vaše tělo.

2789
Sdílejte

Lepší trávení – Zázvor zlepší vaše trávení a odstraní nadýmání. Stačí pár očištěných kousků převařit ve vodě a celou směs následně dochutit medem a citronem. Vznikne vám takový domácí zázvorový čaj, který uklidňuje žaludek, zbaví vás nadýmání a pomůže od bolestí břicha.

Zbavíte se ranních nevolností – Pokud patříte mezi jedince, kteří mají problém s ranními nevolnostmi, i s těmi vám zázvor pomůže. Navíc pomáhá i od bolestí a křečí během menstruace, což opravdu mnoho žen ocení.

Pročišťuje krev

Pročišťuje krev – A také zlepšuje její cirkulaci. Stačí pouhých 50 gramů očištěného zázvoru zalít 2 litry vody a tuto vodu, až vychladne, pít v průběhu dne. Zázvorovou vodu nemusíte pouze pít – můžete ji také nanést na pokožku na místo, které trpí slabým prokrvením.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články