Francie, Itálie a Řecko se potápí! Záplavy v Benátkách byly jen začátkem kritické situace

3406
Sdílejte

Francie

Ve Francii byli zabiti dva lidé a alespoň jeden zmizel. Vysoká povodňová voda zaplavila auta a proměnila silnice v řeky. Silné deště způsobily povodňovou vlnu ve dvou departementech: Var a Maritime Alps na jihovýchodě země.
Místní úředníci z oblasti jižní Var našli jedno tělo ve vesnici Le Muy, severně od pobřeží Středozemního moře ve Francii. Bylo nalezeno poblíž místa, kde v sobotu padl ponton se třemi příslušníky hasičských sborů a třemi civilisty a jeden civilista později ohlásil zmizelého.

Řecko

V Řecku byli zabiti čtyři lidé. Vodní proudy zasáhly západní část země silné srážky způsobující sesuvy půdy, záplavy a narušení dopravy. První dvě oběti se utopily za úsvitu v pondělí, když plachetnice potopila v přístavu v Antiriu během bouře a silného deště. 

Dvě ženy později zemřely v pondělí, když se bouře dostala na ostrovy ve východním Egejském moři. Jeden z nich se utopil na ostrově Kos, druhý zůstal v místnosti, která byla v suterénu budovy a byla zaplavena. Rozpadla se také dálnice spojující Atény s přístavním městem Patras.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články