Drogy, zvratky, mrtvé těla. Podívejte se na divné, děsivé a hlavně pravdivé příběhy ze zákulisí známých filmů!

2532
Sdílejte

Stanley Kubrick toto dílo považoval za své veledílo, takže to, co udělal po dotočení filmu, mu přišlo naprosto normální. Zničil veškeré rekvizity, které byly při natáčení použity. Prý nechtěl, aby byly předměty znovu použity někým jiným.

Revenant 

Režisér Alejandro Iñárritu je velmi přísný. Chtěl, aby se vždy herci pohybovali na reálném světle a nutil je pohybovat se v zimě v kanadské Albertě. V té době bylo asi -30 stupňů celsia. Největší komplikací byl signál, který zde byl nulový, takže když chtěl někdo s někým mluvit, musel nasednout na skútr a mluvit s člověkem osobně.

Interstellar 

Věřte nebo ne, tvůrci tohoto filmu nechali vysadit 3 kilometry čtvereční kukuřice. To vše jen proto, aby se vyhnuli polím vygenerovaným počítačem. Chtěli totiž navodit atmosféru toho, že je kukuřičné pole někde, kde být rozhodně nemá. což bylo v Calagary, kde normálně kukuřice kvůli silnému větru neroste.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články