Dejte si tuto směs pod jazyk před spaním: Nikdy se neprobudíte unavení! 

3073
Sdílejte

Existuje přírodní prostředek, který vám pomůže se spánkem! Jde o efektivní lék, díky kterému se probudíte plni energie a svěží a vitální. Nejlepší na tom je, že ho nemusíte kupovat, pravděpodobně ho totiž už máte doma! Tajemstvím tohoto domácího přírodního přípravku je himálajská sůl.

Himálajská růžová sůl je velmi užitečná na migrény, rovněž podporuje funkci nadledvin v jejich úsilí bojovat proti chorobám. Ba co víc, je velmi užitečnou pomůckou v procesu hubnutí. Může ovlivnit hladinu serotoninu (neurotransmiter, hormon pohody a štěstí), takže lze říci, že pomáhá v boji proti depresi. A ta nejdůležitější věc … Himalájská sůl stabilizuje hladiny melatoninu, tedy hormonu, který je rozhodující pro dobrý spánek.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články