Recept, za který dám ruku do ohně! Grilovaný lilek s omáčkou tahini.

1605
Sdílejte

Postup:

Nejdříve si omyjeme lilky, které podélně rozřízneme na polovinu a osolíme je. Ty poté dáme na podnos řezem dolů a necháme je takto půl hodiny – proto, aby se z nich dostala přebytečná vlhkost.

Mezitím co budeme čekat, můžeme si ve šlehači do hladka ušlehat všechny ingredience, které jsme si připravili na omáčku. Rozpálíme si gril na vysokou teplotu, lilky usušíme a potřeme je olivovým olejem. Následně je pokládáme na rošt řezem dolů.

Takto z jedné strany grilujeme přibližně 5 minut, z druhé asi 2 minuty. Lilky podáváme s připravenou omáčkou.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články