Perfektní zapečená máslová dýně s pórkem a tymiánem.

2476
Sdílejte

200 ml sladké smetany

100 g ementálu

Trocha másla

Jak postupovat?

Dýni si očistíme, přeřízneme napůl a zbavíme ji jadérek. V krájení pokračujeme a celou dýni nakrájíme na menší kostičky. Očistíme si i pórek, ale ten nakrájíme na kolečka. Dýni povaříme ve slané vodě přibližně 6 minut, následně ji vyndáme a necháme vyschnout. Do slané vody pak na dvě minuty vkládáme pórek.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články