Luxusní: Ořechový dezert s lahodným krémem a čokoládou

5450
Sdílejte

Posledním bodem je čokoládová vrstva. Smetanu nalijte do vhodné nádoby, zahřejte, přidejte nalámanou čokoládu a vymíchejte do hladka.  Pokud máte rádi, můžete po vychladnutí přidat trochu rumu či koňaku.

Upečený korpus rozřízněte na dva pláty, drobky použijte na ozdobu. Oba pláty potřete čokoládovou vrstvou a uložte na půl hodiny do chladna. Poté potřete jednu část krémem, přiklopte druhou částí a navrstvěte zbytek krému. Povrch dezertu posypte korpusovými drobky. Hotový koláč nechejte odpočívat přes noc v ledničce. Před podáváním můžete dle chuti pocukrovat. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články