Luxusní: Ořechový dezert s lahodným krémem a čokoládou

5450
Sdílejte

Než se korpus upeče, připravte si krém. Smetanu vyšlehejte dotuha a dejte chladit do lednice. Žloutky vyšlehejte s cukrem, mlékem a škrobem, přidejte jemně nastrouhanou citronovou kůru a směs přiveďte k varu. Vařte za stálého míchání na mírném plameni, dokud není směs hladká a jemná. Nic nepokazíte vodní lázní.

Vypněte plamen, přidejte citronovou šťávu a krém nechejte zcela vychladnout. Poté vyšlehejte do pěny a nakonec přidejte vyhlazenou šlehačku.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články