Narodil se bez očí, když mu však otec věnoval piano, všem spadla brada údivem.

3211
Sdílejte

Malý Patrick dostal umělé oči, a když vyrůstal, byl vybaven elektrickým vozíkem. Ale i přesto, že měl chlapec už od malička velká omezení, jeho rodiče přišli na to, že má úžasný hudební talent. Už když mu byl jeden rok, Patrick byl schopen předvést hotové hudební vystoupení na rodinném klavíru.

Už když k němu byl posazen poprvé, jeho matka zahrála tón a on jej byl schopen podle sluchu ihned najít. Netrvalo dlouho a chlapec se naučil hrát celé písně po jednom pouhém poslechu. „Byl jsem z toho tak nadšený,“ uvedl Patrikův otec, po němž chlapec zdědil své jméno. „Nebylo nám určeno si spolu zahrát baseball, ale bylo nám určeno hrát spolu muziku,“ dodal hrdý otec.

„Díky svému talentu poznávám mnoho lidí“

Když byl Patrick trošku starší, hrál na školních představeních a dalších veřejných vystoupeních. Díky tomu, že talentovaný muzikant už od malička neviděl, nevnímal svou slepotu jako vadu, ale spíš naopak. K pianu přidal ještě hru na trumpetu, s níž se stal součástí pochodové kapely na Univerzitě v Lousville.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články