Míchaná vejce se slaninou jsou pravděpodobně nejoblíbenější receptem. Jen smažte slaninu, přidejte na ni nakrájenou cibuli a počkejte, až bude zlatavá. Pak přidejte vejce, která jsme předtím smíchali se šlehačkou v misce spolu s pažitkou a smažili podle potřeby. Taková míchaná vejce není třeba kořenit. Krém je tajná složka, díky které budou vaše míchaná vejce extrémně delikátní a chutná.
Nebo míchaná vejce zelená?
Velmi zajímavou možností pro vegetariány jsou míchaná vejce s chřestem. Promytá zelenina by měla být nakrájena na 2 cm a vařena ve slané vodě asi 3-4 minuty. Napjatý chřest se zalije studenou vodou a znovu se vypustí. Pak je smažte na pánvi na polévkové lžíci másla, přidejte vejce, smetanu a počkejte, až míchaná vejce získají správnou konzistenci.