Míchaná vejce jsou velmi jednoduchým jídlem. Jedna přísada stačí k tomu z nich udělat Michellinskou záležitost.

3662
Sdílejte

Míchaná vejce se slaninou jsou pravděpodobně nejoblíbenější receptem. Jen smažte slaninu, přidejte na ni nakrájenou cibuli a počkejte, až bude zlatavá. Pak přidejte vejce, která jsme předtím smíchali se šlehačkou v misce spolu s pažitkou a smažili podle potřeby. Taková míchaná vejce není třeba kořenit. Krém je tajná složka, díky které budou vaše míchaná vejce extrémně delikátní a chutná.

Nebo míchaná vejce zelená?

Velmi zajímavou možností pro vegetariány jsou míchaná vejce s chřestem. Promytá zelenina by měla být nakrájena na 2 cm a vařena ve slané vodě asi 3-4 minuty. Napjatý chřest se zalije studenou vodou a znovu se vypustí. Pak je smažte na pánvi na polévkové lžíci másla, přidejte vejce, smetanu a počkejte, až míchaná vejce získají správnou konzistenci.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články