Láska na první pohled? Rozhodně NEEXISTUJE a tohle jsou DŮVODY, které byste měli znát.

5298
Sdílejte

6. Hledáme odměny.

Vysoká hodnota, kterou dostáváme v důsledku všech chemických reakcí, které pocházejí z lásky na první pohled, je velmi prospěšná. Protože jsme lidé, hledáme odměny, protože se chceme cítit dobře. V důsledku toho si myslíme, že k dobrým věcem dochází, protože jsme s někým, kdo nás přitahuje. U lásky na první pohled nejde o to, že člověka milujeme a kvůli tomu se cítíme dobře, jde o to všechny ty chemické reakce, které se nám tak moc líbí. Pro naše tělo je to jistá odměna, po které toužíme. Pokud tyto chemické reakce cítíme, automaticky si myslíme, že jde o pravou lásku, ale není tomu tak.

7. Existuje také hormon, díky kterému se cítíme připoutanější.

„Cuddle hormone“ oxytocin se uvolňuje poté, co sdílíme postel s někým, kdo nás přitahuje. Čím více sdílíme intimní vztah s člověkem máme, tím větší pouto si s ním vytváříme. Pokud tedy máte pocit, že jste se po první noci beznadějně zamilovali, jde spíš o to, že se z vašeho těla vyplavilo velké množství oxytocinu.

8. Láska je více než jen o fyzickém vzhledu.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články