A jak postupovat?
Postup je opravdu rychlý a jednoduchý. Čekanku si omyjeme a následně pokrájíme na menší kousky. To samé uděláme s hruškou, kterou však nakrájíme na tenčí plátky. Právě na plátky poté pokrájíme připravený sýr. Kousky čekanky, sýru a hrušky promíchejte, pokapejte olejem a balzamikovým octem. Na konec ozdobíte připravenými vlašskými ořechy a salát je hotov!
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Toto už není jen obyčejné sladké pečivo, ale skutečný dezert: Nadýchaní šneci z kynutého těsta, plněné delikátním krémem !
- Nečekaná návštěva ji vůbec nezaskočila. Vzala tvaroh, sůl a mouku a za 10 minut vyčarovala skvělou pochoutku nejen k pivu.
- Studený koláč bez pečení, lepší než zmrzlina: Děti prohlásily, že chutná úplně jako ruská zmrzlina z obchodu !
- Tak VÝBORNOU pomazánku jste ještě nejedli. Já ji dělám na VÁNOCE v té největší míse, jakou doma máme!