Tip: Jemné a lahodné krémy nejen do dortů

4592
Sdílejte

Kávový krém

Ingredience

  • 125 ml silné černé kávy
  • 200 g změklého másla
  • 6 žloutků
  • 150 g cukru
  • 10 g škrobu

Postup práce

Kávu nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte postupně cukr, škrob a žloutky. Směs zahřívejte za stálého míchání, dokud se cukr nerozpustí. Do horké směsi přidejte po částech změklé máslo a řádně rozmíchejte. Jakmile získáte jednotnou hmotu, vypněte plamen. Po úplném vychladnutí vyšlehejte do jemného krému.

Ořechový krém

Ingredience

  • 80 g moučkového cukru
  • 80 g jemně mletých mandlí, nebo vlašských ořechů
  • 200 g másla
  • 40 g cukru
  • 3 polévkové lžíce silné kávy

Postup práce

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články